O palma…


Viata ne rezerva diverse surprize, din care invatam sau nu ceva. Mesajul acestui imprevizibil al vietii poate fi perceput sau nu de om, fie pentru ca acesta refuza sa-l inteleaga din motive de aparare in fata suferintei, fie ca este atat de neasteptat ca are nevoie sa treaca prin faza de autoconvingere.

Surprinzator este faptul ca de obicei palmele primite sunt de fapt de la oameni, mai mult decat de la destinul insasi, iar imprevizibilul vietii are uneori urmari dureroase in plan afectiv, ce provoaca mai multa suferinta unui om decat o palma primita peste fata. Dezamagirea in aceste cazuri macina emotional omul, poate mai rapid decat apa unui rau ce razbate printre stancile aflate in cale.

Un alt aspect neasteptat este acela ca poti primi mult mai lesne o palma in plan afectiv din partea unui om cerebral, care iese oarecum in evidenta prin intelectul lui, contrar convingerii mele anterioare ca oamenii inteligenti au si caracter, din pacate, convingere care s-a naruit, culmea, in cateva minute.

E. N. Calinescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s